korsor@fitnessf.dk - nyborg@fitnessf.dk
Korsør

Holdbeskrivelser

Crossdance
Crossdance™ er et dance fitness koncept baseret på moduler med Dance, bodytoning, Cardio og Balance.

Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning.

Hvorend du møder op på en Crossdance™ time, vil du altid vide at timen bliver kørt efter den samme opbygning,
dog med variationer i musik og koreografi, som er op til den enkelte Crossdance™ instruktør.

Puls og Styrke
Puls og Styrke er en kombination af styrke- og konditionstræning med høj intensitet. Timen kan opbygges på flere måder. Du er derfor sikret en varieret træning således, at Puls og Styrke aldrig bliver kedeligt. Til timen bruges som oftest vægtstænger med skiver, håndvægte, måtter og stepbænke. Undervejs i timen vil instruktøren guide dig og hjælpe med teknikken.
Retromix
På RetroMix timen danser vi til alt det gode gamle musik, som du kan synge med på. Lige fra Whitney Huston over Dirty Dancing og Jackson Five til GrandPrix hits.
Koreografierne er lette og alle kan være med på timen.
Timen starter med opvarmning hvorefter vi danser til alt den lækre musik og slutter af med en udtrækning.
Vi får sved på panden, smil på læben og der er garanti for fest og glæde på RetroMix. Her handler det nemlig om at have det sjovt imens vi bliver rørt!
Step Styrke
Vores Step Styrke træner din kondition og udholdenhed. Der anvendes en stepbænk, hvor der arbejdes med sjove og simple trinkombinationer. Step Styrke er intensiv og effekttiv træning og holder både krop og hjerne skarp.
Holdet er for dig som ønsker en sjov og effektiv time med god musik uden høje krav til tekniske færdigheder.Medbring et par gode træningssko med god støtte og affjedring, et håndklæde og godt med vand.
Salsation
SALSATION® er et fantastisk dansefitness-program baseret på funktionel træning, hvor vi danser til et mix af forskellige rytmer og stilarter.

Navnet SALSATION® kommer fra ordene ”salsa” og ”sensation”, og lægger særlig vægt på musikalitet og lyrisk udtryk.

Et SALSATION®- program er bygget op, så man passer på sin krop i bevægelserne, og der kan altid danses med forskellig intensitet alt efter, hvad din krop vil være med til.

Du har ikke brug for nogen tidligere danseerfaring, for at være med på en SALSATION®-klasse

Cycling
Cycling er holdtræning på indendørscykler. Vores Tomahawk IC7 er watt cykler og giver dig en hurtig og nøjagtig oplysning om den effekt, du aktuelt yder. Ved at indstille cyklen til dig personlig sikres du individuel træning på hold. Ved Cycling timer kan opnås bedre kondition, udholdenhed samt styrke. Kalorieforbrænding er høj både under og efter timen. Kom og bliv i godt humør og få sved på panden. Den ultimative måde at nå dine mål hurtigt.

Ved Cycling Biograf vil der være en virtuel instruktør på timen. Der kan også køres efter forskellige ruter gennem flotte landskaber. Du opnår god effekt ved at cykle efter din watt tal

Der afholdes events og watt test regelmæssig, så hold øje med holdplanen på online booking og i dit center.

Husk cykelsko, rigeligt med væske og et håndklæde. Du kan cykle i almindelige træningssko, eller leje cykelsko i receptionen.

Dance Mix
Dance Mix består af et lækkert mix af latinamerikanske danse. Lær bl.a. stilarterne: Samba, merengue, cumbia og reggaeton. Tiden flyver af sted på sådan en time, hvor både kalorieforbrænding og humør bliver banket højt op. I Dance Mix er variationen primært musikken, hvor der moderne musik, men du vil også møde alt fra country til hip hop. Kom og få sved på panden.

Kridt danseskoene, husk vand og håndklæde.

Funktionel Cirkel
Funktionel Cirkel er bygget op om funktionelle øvelser. Træningen gør dig både stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende.
Derved sikrer du også efterfølgende høj kalorie forbrænding.
Du træner med forskellige redskaber som: Vægtstænger, kettle bells, medicinbolde, men også med egen kropsvægt.
Dagens workout kan altid tilpasse, så du kan træne på det niveau der passer til dig. Du er under kyndig vejledning af dygtige instruktører.Husk gode indendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.
Cirkeltræning 
Cirkeltræning er en effektiv træningsform, som er ligeså effektiv som almindelig styrketræning. Cirkeltræningen består af flere trænings øvelser og stationer som du kommer igennem flere gange.

Det passer godt til dig der ønsker at kombinere styrketræningen med konditionstræningen.

Alle kan deltage, da intensiteten styres af den enkelte deltager.

Mave Baller Lår
Holdet er baseret på varierede styrketræningsøvelser mave- og rygmusklerne, og er for dig som ønsker styrke og stabilitet i mave og lænd, samt en bedre holdning og en fladere mave. Træningen forbedrer din balance og hele kroppen kommes igennem, og dine baller, lår og skuldre får også god træning.

Husk gode indendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.

Senior Træning
Er holdet for dig, der gerne vil holde dig i gang. I Senior Træning arbejder vi med de basale bevægemønstre; stræk, bøj, sving, rotationer mv. Balance, koordination og motorik er også omdrejningspunkter i træningen. Elementer af leg kan indgå, og vi træner både med og uden redskaber, eksempelvis den store bold, løse vægte, elastikker osv. En styrketime med lette konditionsøvelser. Her kan alle seniorer være med, og niveauet tilpasses det enkelte hold. Timen afrundes med grundig stræk og afspænding.

Husk gode indendørssko, vand og et håndklæde.

SPARTA
Høj intensiv funktionel træning for de let øvede.
Kom og få pulsen op og mærk stemningen.Du bliver udfordret på din udholdenhed og styrke, ikke to træninger er ens.
Er du i tvivl om Sparta er noget for dig, så kom og få en snak med instruktørenHusk inden- og udendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.
SPARTA Teknik
Har du styr på teknikken?
Måske er du udfordret på din mobilitet og balance. Så er sparta teknik lige noget for dig!
Vi træner teknik på de forskellige løft og øvelser. Vi arbejder på at forbedre fleksibilitet og balance, så du får endnu mere ud af din træning.
Samtidig får du en forsmag på Sparta.
Alle kan være med.Husk inden- og udendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.
Step Fit
Konditionstræning med koreografi, der foregår på og omkring stepbænken. Du træner ben og balder til skøn musik samt forbrænder op til 500-600 kcal på en time. Koreografien starter altid på basis-niveau, så alle kan være med. Gennem timen kan der bygges mere, sværere og sjovere koreografi på. Du er garanteret pulsen oppe og sved på panden.

Husk gode indendørssko, vand og et håndklæde.

Stram Op
Her har vi fokus på at stramme hele kroppen op. Koreografien er nem og du skal mest fokusere på at træne kroppen og udføre øvelserne med den rigtige teknik.
Til timen bruges blandt andet vægtstænger, stepbænke og måtter.Alle kan være med. Vi lover en sød og effektiv time.Husk gode indendørssko, vand og et håndklæde.
Stretch & Relax
Her arbejder vi med både statiske og dynamiske stræk. Vi starter typisk stående og ender med liggende stræk. Der bliver stillet krav til både styrke, mobilitet og balance på netop dit niveau. Det betyder at alle kan være med uanset om du er meget fleksibel og trænet eller du har meget forkortede muskler.

Husk vand og et håndklæde.

TABATA
TABATA er en træningsform med fokus på både konditions- og styrketræning. Træningen er alsidig og timerne varierer konstant. Træningen er bygget op om udelukkende funktionelle øvelser, blandt andet med øvelser hentet fra vægtløftning, gymnastik og andre sportsgrene. TABATA gør dig både stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende.
Derved sikrer du også efterfølgende høj kalorie forbrænding.
Du træner med forskellige redskaber som: Vægtstænger, kettle bells, medicinbolde, men også med egen kropsvægt. Dagens workout kan altid tilpasse, så du kan træne på det niveau der passer til dig.
Timen er inkluderet opvarmning og udstrækning.
ALLE KAN VÆRE MED!TABATA Quick er 30 minutters effektiv stationstræning
Husk gode træningssko, vand og et håndklæde.
TRX Funktionel
TRX Funktionel er et hold hvor vi vil træne styrke, mobilitet, balance, core og cardio på samme tid. TRX Funktionel er for alle der ønsker at komme i bedre form: Unge som gamle, trænede som ikke trænede.
Med TRX suspension training er det nemt at regulere på belastningen ved hjælp af egen kropsvægt. Største delen af alt arbejde med TRXen er helkrops arbejde.
Ind i mellem TRX øvelserne vil der også indgå andre øvelse som supplement.Husk gode indendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.
Yoga
Yoga er et 5000 år gammelt træningssystem for krop og sind. Det er hverken religiøst eller mystisk, men handler dybest set om at være til stede i nuet. Yoga er styrkende og smidiggørende samt kan afhjælpe gammel stivhed og ømhed i kroppen. Skavanker som dårlig ryg, spændingshovedpine, fordøjelses- og søvnproblemer forebygges og afhjælpes ved regelmæssig praksis. Der findes en række forskellige yoga-typer. Hvilken type yoga, der praktiseres på de forskellige timer, er op til den enkelte instruktør. Kom ned i Fitness Fokus og oplev vores dygtige yoga instruktører. Namaste

Vi har måtter, tæpper og yoga-blokke, men du er også velkommen til at medbringe dit eget

ZUMBA
ZUMBA og ZUMBA Mix er danse timer er livlige holdtimer som gør dig “glad i låget” og får smilet frem. Du får samtidig trænet din kondition samt ben og core, uden det føles som træning. Timen bygges op omkring glade latinamerikanske danse, men der indgår også hits du kender.
Timen er for alle, og essensen i timen er glæde, dans og vitalitet/træning/pulsSå kridt dine dansesko og husk rigeligt med væske og et håndklæde.
FitnessFokus Nyborg
Vestergade 35E, 5800 Nyborg
Email: nyborg@fitnessf.dk
Bliv medlem
Nyborg
Åbningstider:
04:00-24:00Mandag
04:00-24:00Tirsdag
04:00-24:00Onsdag
04:00-24:00Torsdag
04:00-24:00Fredag
04:00-24:00Lørdag
04:00-24:00Søndag

Bemandede åbningstider:
08:00-13:00 - 16:00-20:30Mandag
08:00-13:00 - 16:00-20:30Tirsdag
08:00-13:00 - 16:00-20:30Onsdag
08:00-13:00 - 16:00-20:30Torsdag
08:00-13:00Fredag
08:00-13:00Lørdag
FitnessFokus Korsør
Havnearkaderne 1, 4220 Korsør
Email: korsor@fitnessf.dk
Bliv medlem
Korsør
Åbningstider:
05:00-23:00Mandag
05:00-23:00Tirsdag
05:00-23:00Onsdag
05:00-23:00Torsdag
05:00-23:00Fredag
05:00-23:00Lørdag
05:00-23:00Søndag

Bemandede åbningstider:
08:00-13:00 - 16:00-20:30Mandag
16:00-20:30Tirsdag
08:00-13:00 - 16:00-20:30Onsdag
16:00-20:30Torsdag
08:00-13:00Fredag
08:00-13:00Lørdag
Følg os på:
FitnessF facebook FitnessF instagram
Fitness Fokus / CVR: 36431660 / info@fitnessf.dk

Siden er udarbejdet af adresult.dk