korsor@fitnessf.dk
Korsør

Holdbeskrivelser

zumba
mbl

 

yoga
Military
Motionsbokning

 

stramop
Seniortræning

 

ryg
biking
morbaby
ditcenter

 

Funktionel-Cirkel
openclass
Boks-Fit
ryghold

 

modernedans
dancemeup
Funktionel-Mave
xfitness
HUSK: Gode indendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.
Cycling
Cycling er holdtræning på indendørscykler.
Vores Tomahawk IC7 er watt cykler og giver dig en hurtig og nøjagtig oplysning om den effekt, du aktuelt yder. Ved at indstille cyklen til dig personlig sikres du individuel træning på hold.Ved Cycling timer kan opnås bedre kondition, udholdenhed samt styrke. Kalorieforbrænding er høj både under og efter timen. Kom og bliv i godt humør og få sved på panden. Den ultimative måde at nå dine mål hurtigere.

Hvis ikke du er vant til indendørs cykeltræning, anbefaler vi, at du starter med Cycling 1.0.

Cycling 2.0 er perfekt for dig der gerne vil tage din konditionstræning til højeste niveau, samt udfordre dig selv til det yderste.

Vores instruktører sikrer dig motiverende musik og kompetent coaching og teknik retning igennem timen, således at du får det optimale udbytte af timen.

Der afholdes events og watt test regelmæssig, så hold øje med holdplanen på online booking og i dit center.

Husk cykelsko, rigeligt med væske og et håndklæde. Du kan cykle i almindelige træningssko eller leje cykelsko i receptionen.

Fokus CROSS
Høj intensiv funktionel træning for de let øvede.
I træningen bruges forskellige redskaber samt kropsvægtsøvelser i forskellige intervaller, og tilsammen giver øvelserne og kombinationerne dig en stærkere krop og en god balance. Der arbejdes nemlig både med styrke, udholdenhed og kondition. Så kom og få pulsen op og mærk stemningen.Er du i tvivl om Fokus CROSS er noget for dig, så kom ned i centeret og få en snak med instruktøren.
Funktionel Cirkel
Funktionel Cirkel er bygget op om funktionelle øvelser. Træningen gør dig både stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende. Derved sikrer du også efterfølgende høj kalorie forbrænding.
Du træner med forskellige redskaber som: Vægtstænger, kettlebells, medicinbolde, men også med egen kropsvægt. Dagens workout kan altid tilpasse, så du kan træne på det niveau der passer til dig. Du er under kyndig vejledning af dygtige instruktører.
BodyFit
Det er styrketræning til musik, hvor du bliver udfordret og øger din styrke. På holdet træner du alle kroppens store muskelgrupper med en vægtstang og løse vægtskiver. Du vælger selv den vægt, du træner med, således at du kan udfordre din krop og opnå de resultater, du ønsker.

I BodyFit øger du din styrke, toner kroppens muskler og styrker dine knogler.

Intensiv Core
Intensiv Core er en halv times funktionel træning for din coremuskulatur som indbefatter mave og lænderyg.

Isolerende øvelser, f.eks. crunches, som fokuserer på specifikke muskler, blandes med integrerede øvelser, hvor flere muskler trænes samtidigt.
Gennem dynamisk træning af mave, balder og ryg vil dette hold hjælpe dig til at føle dig stærk og godt tilpas.
Øvelserne er desuden ideelle til at give kroppen stabilitet og styrke, og risikoen for at få skader i din øvrige træning mindskes.

Bold Fitness
Bold Fitness er et hold for dig, der ønsker at træne med særligt fokus på styrke, stabilitet, balance og koordination.Træningen hjælper især med at styrke core-musklerne omkring mave og ryg – og vil samtidig være med til at øge din kropsbevidsthed. Vi arbejder på den store træningsbold hele timen og får trænet hele kroppen ved hjælp af øvelser, hvor balance og stabilitet er i centrum.

Vores erfarne instruktører guider dig igennem øvelserne og hjælper dig med at rette din teknik undervejs.
Øvelserne på bolden kan tilpasses i niveau, så alle kan følge med.

TABATA + TABATA Quick
TABATA er en træningsform med fokus på både konditions- og styrketræning. Træningen er alsidig og timerne varierer konstant.

Træningen er bygget op om udelukkende funktionelle øvelser, blandt andet med øvelser hentet fra vægtløftning, gymnastik og andre sportsgrene. TABATA gør dig både stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende.

Derved sikrer du også efterfølgende høj kalorie forbrænding

Du træner med forskellige redskaber som: Vægtstænger, kettle bells, medicinbolde, men også med egen kropsvægt.

Dagens workout kan altid tilpasse, så du kan træne på det niveau der passer til dig.

(på TABATA Quick er opvarmning og udstrækning ikke inkluderet. Så sørg for at være varm, når du kommer)

Alle kan være med.

Stram Op
Her har vi fokus på at stramme hele kroppen op. Koreografien er nem og du skal mest fokusere på at træne kroppen og udføre øvelserne med den rigtige teknik.
Til timen bruges blandt andet vægte, stepbænke og måtter mv.
Senior Træning
Er holdet for dig, der gerne vil holde dig i gang. I Senior Træning arbejder vi med de basale bevægemønstre; stræk, bøj, sving, rotationer mv. Balance, koordination og motorik er også omdrejningspunkter i træningen. Elementer af leg kan indgå, og vi træner både med og uden redskaber, eksempelvis den store bold, løse vægte, elastikker osv.

En styrketime med lette konditionsøvelser. Her kan alle seniorer være med, og niveauet tilpasses det enkelte hold. Timen afrundes med grundig stræk og afspænding.

Stretch & Relax
Her arbejder vi med både statiske og dynamiske stræk. Vi starter typisk stående og ender med liggende stræk.

Der bliver stillet krav til både styrke, mobilitet og balance på netop dit niveau.Det betyder at alle kan være med uanset om du er meget fleksibel og trænet eller du har meget forkortede muskler.

Yoga
Timen starter med opvarmning, der gennem rolige bevægelser og fokus på åndedrættet skaber kontakt til krop og sind. I de forskellige asanas – yogaøvelser laver vi dybe stræk, flows, omvendtstillinger og balancerende stillinger der alt sammen styrker og smidiggør vores krop og sind.

Min tilgang er at yoga er legende, energigivende og skaber balance mellem kroppen og sindet, så hvis du vil være god ved dig selv både indvendig og udvendig så kom til yoga med mig. Vi slutter timen med savasana, som er en guided afspænding, der sørger for, at virkningen af øvelserne integreres i kroppen.

Kom som du er. Alle kan være med for yoga sker i den enkeltes egen krop i den enkeltes egen tid og tempo.

Timen er for begyndere eller let øvede.

Namaste

Yoga-flow
Holdet er bygget op omkring lette yogastillinger, der gennem rolige bevægelser og fokus på åndedrættet skaber kontakt til krop og sind. I de forskellige yogastillinger laver vi dybe stræk og flows, der skal være med til at styrke og smidiggøre kroppen.
Fit Kids / 8-12 år
En sund livsstil er på så mange måder fundamentet for et godt liv.
Derfor er det vores klare overbevisning at ALLE BØRN HAR RET TIL EN SUND LIVSSTIL.Det vil vi gerne være med til at støtte op om her i Fitness Fokus. Derfor vil dit barn i alderen 8-12 år, have mulighed for at træne med andre jævnaldrene op til to gange om ugen.På holdet trænes der en blanding af motorik og styrke, sammen med kampsport og børneyoga. Humøret er højt og der er plads til alle. Udfordringer overvindes og succesoplevelser bliver “sat på kontoen”.Vi har lavet et særligt børnemedlemskab som giver adgang til vores Fit Kids-hold. Det koster 129 kr./måned – svarende til omkring 15 kr. pr. gang.Er du medlem af Fitness Fokus kan du træne, mens dit barn er aktivt hos Fit Kids – det er det, vi kalder en “win-win-situation”
Bliv medlem

FitnessFokus Korsør
Havnearkaderne 1, 4220 Korsør
Email: korsor@fitnessf.dk

Åbningstider:
05:00-23:00Mandag
05:00-23:00Tirsdag
05:00-23:00Onsdag
05:00-23:00Torsdag
05:00-23:00Fredag
05:00-23:00Lørdag
05:00-23:00Søndag

Bemandede åbningstider:
08:00-13:00 - 16:00-20:30Mandag
08:00-13:00 - 16:00-20:30Tirsdag
08:00-13:00 - 16:00-20:30Onsdag
08:00-13:00 - 16:00-20:30Torsdag
08:00-13:00Fredag
09:00-13:00Lørdag
Følg os på:
FitnessF facebook FitnessF instagram
Fitness Fokus / CVR: 36431660 / korsor@fitnessf.dk

Siden er udarbejdet af adresult.dk