Kalundborg

Holdbeskrivelser

zumba
mbl
CXWORX
bodyflow

 

BODYSTEP
yoga
Military
Motionsbokning

 

stramop
Seniortræning
BODYCOMBAT
bodtpump

 

ryg
biking
morbaby
ditcenter

 

Funktionel-Cirkel
openclass
Boks-Fit
ryghold

 

modernedans
dancemeup
Funktionel-Mave
xfitness
Thai Bo
Konditionstræning med høj intensitet, og koreografien er inspireret af kampsportsgrene som fx boksning, karate og mauy thai. Du forbedrer figuren samt træner kondition og styrke på en og samme tid. Thai Bo kan øge din koordinationsevne og kropsbevidsthed.

Husk gode indendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.

Yolates
Yolates er en træningsform, hvor elementer fra yoga, tai chi og pilates inddrages. Vi træner fleksibilitet og styrke, og efterlader dig følelsen centreret og rolig. Kontrolleret vejrtrækning, koncentration og en omhyggeligt struktureret række strækninger bevæger sig og udgør for musik skabe en holistisk træning, der bringer kroppen i en tilstand af harmoni og balance.

Husk behageligt tøj og et håndklæde. Vi bevæger os i strømmesokker eller bare tæer. Alle er velkomne

BODYPUMP™
BODYPUMP™ er et af de første koncepter fra Les Mills. Det er styrketræning til musik, hvor du bliver udfordret og øger din styrke. På en time træner du alle kroppens store muskelgrupper med en vægtstang og løse vægtskiver. Du vælger selv den vægt, du træner med, således at du kan udfordre din krop og opnå de resultater, du ønsker. I BODYPUMP™ øger du din styrke, toner kroppens muskler, styrker dine knogler og endelig forbrænder du op til 600 kcal på en time.

Husk gode indendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.

Step Styrke
Vores Step Styrke træner din kondition og udholdenhed. Der anvendes en stepbænk, hvor der arbejdes med sjove og simple trinkombinationer. Step Styrke er intensiv og effekttiv træning og holder både krop og hjerne skarp.
Holdet er for dig som ønsker en sjov og effektiv time med god musik uden høje krav til tekniske færdigheder.

Medbring et par gode træningssko med god støtte og affjedring, et håndklæde og godt med vand.

Core Fit
Core Fit er træning for dine core muskulatur som indbefatter mave og rygmuskler.
Øvelserne er ideelle til at give kroppen stabilitet og styrke, og risikoen for at få skader i din øvrige træning mindskes.
Kort og intenst træning, som styrker din holdning og toner din krop.

Husk rigeligt med væske og et håndklæde.

Cycling
Cycling er holdtræning på indendørscykler. Vores Tomahawk IC7 er watt cykler og giver dig en hurtig og nøjagtig oplysning om den effekt, du aktuelt yder. Ved at indstille cyklen til dig personlig sikres du individuel træning på hold. Ved Cycling timer kan opnås bedre kondition, udholdenhed samt styrke. Kalorieforbrænding er høj både under og efter timen. Kom og bliv i godt humør og få sved på panden. Den ultimative måde at nå dine mål hurtigt.

Ved Cycling Biograf vil der være en virtuel instruktør på timen. Der kan også køres efter forskellige ruter gennem flotte landskaber. Du opnår god effekt ved at cykle efter din watt tal

Der afholdes events og watt test regelmæssig, så hold øje med holdplanen på online booking og i dit center.

Husk cykelsko, rigeligt med væske og et håndklæde. Du kan cykle i almindelige træningssko, eller leje cykelsko i receptionen.

Dance Mix
Den verdensomtalte motionsform opfundet af colombianeren Beto. Dance Mix består af et lækkert mix af latinamerikanske danse. Lær bl.a. stilarterne: Samba, merengue, cumbia og reggaeton. Tiden flyver af sted på sådan en time, hvor både kalorieforbrænding og humør bliver banket højt op. I Dance Mix er variationen primært musikken, hvor der moderne musik, men du vil også møde alt fra country til hip hop. Kom og få sved på panden.

Kridt danseskoene, husk vand og håndklæde.

Funktionel Cirkel
Funktionel Cirkel er bygget op om funktionelle øvelser. Træningen gør dig både stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende.
Derved sikrer du også efterfølgende høj kalorie forbrænding.
Du træner med forskellige redskaber som: Vægtstænger, kettle bells, medicinbolde, men også med egen kropsvægt.
Dagens workout kan altid tilpasse, så du kan træne på det niveau der passer til dig. Du er under kyndig vejledning af dygtige instruktører.

Husk gode indendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.

Gravid & Baby Fit
Holdet er for gravide i alle trimestre samt for nybagte mødre.
Du kan deltage på holdet hvis du vil fortsætte din træning som gravid, genskabe kontakt med kroppen som nybagt eller du ønsker at opstarte træning for første gang.Som nybagt mor anbefaler vi, at du har snakket med din læge inden træningen, som typisk kan starte 6-8 uger efter fødsel.
Vi træner stille og roligt og gerne sammen med vores baby. Dvs. at bleskift, sovetider, amning osv ikke er nogen hindring. Vi træner både puls og styrke og får sved på panden.
Kropsbevidsthed, udstrækning og bækkenbundstræning er også faste dele af træningen. Den store træningsbold og elastikker kan indgå i træningen.
Mave Baller Lår
Holdet er baseret på varierede styrketræningsøvelser mave- og rygmusklerne, og er for dig som ønsker styrke og stabilitet i mave og lænd, samt en bedre holdning og en fladere mave. Træningen forbedrer din balance og hele kroppen kommes igennem, og dine baller, lår og skuldre får også god træning.

Husk gode indendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.

Senior Træning
Er holdet for dig, der gerne vil holde dig i gang. I Senior Træning arbejder vi med de basale bevægemønstre; stræk, bøj, sving, rotationer mv. Balance, koordination og motorik er også omdrejningspunkter i træningen. Elementer af leg kan indgå, og vi træner både med og uden redskaber, eksempelvis den store bold, løse vægte, elastikker osv. En styrketime med lette konditionsøvelser. Her kan alle seniorer være med, og niveauet tilpasses det enkelte hold. Timen afrundes med grundig stræk og afspænding.

Husk gode indendørssko, vand og et håndklæde.

SPARTA
Høj intensiv funktionel træning for de let øvede.
Kom og få pulsen op og mærk stemningen.Du bliver udfordret på din udholdenhed og styrke, ikke to træninger er ens.
Er du i tvivl om Sparta er noget for dig, så kom og få en snak med instruktøren

Husk inden- og udendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.

SPARTA Teknik
Har du styr på teknikken?
Måske er du udfordret på din mobilitet og balance. Så er sparta teknik lige noget for dig!
Vi træner teknik på de forskellige løft og øvelser. Vi arbejder på at forbedre fleksibilitet og balance, så du får endnu mere ud af din træning.
Samtidig får du en forsmag på Sparta.
Alle kan være med.

Husk inden- og udendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.

Step Fit
Konditionstræning med koreografi, der foregår på og omkring stepbænken. Du træner ben og balder til skøn musik samt forbrænder op til 500-600 kcal på en time. Koreografien starter altid på basis-niveau, så alle kan være med. Gennem timen kan der bygges mere, sværere og sjovere koreografi på. Du er garanteret pulsen oppe og sved på panden.

Husk gode indendørssko, vand og et håndklæde.

Stram Op
Her har vi fokus på at stramme hele kroppen op. Koreografien er nem og du skal mest fokusere på at træne kroppen og udføre øvelserne med den rigtige teknik.
Til timen bruges blandt andet vægtstænger, stepbænke og måtter.Alle kan være med. Vi lover en sød og effektiv time.

Husk gode indendørssko, vand og et håndklæde.

Stretch & Relax
Her arbejder vi med både statiske og dynamiske stræk. Vi starter typisk stående og ender med liggende stræk. Der bliver stillet krav til både styrke, mobilitet og balance på netop dit niveau. Det betyder at alle kan være med uanset om du er meget fleksibel og trænet eller du har meget forkortede muskler.

Husk vand og et håndklæde.

TABATA
TABATA er en træningsform med fokus på både konditions- og styrketræning. Træningen er alsidig og timerne varierer konstant. Træningen er bygget op om udelukkende funktionelle øvelser, blandt andet med øvelser hentet fra vægtløftning, gymnastik og andre sportsgrene. TABATA gør dig både stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende.
Derved sikrer du også efterfølgende høj kalorie forbrænding.
Du træner med forskellige redskaber som: Vægtstænger, kettle bells, medicinbolde, men også med egen kropsvægt. Dagens workout kan altid tilpasse, så du kan træne på det niveau der passer til dig.
Timen er inkluderet opvarmning og udstrækning.
ALLE KAN VÆRE MED!

TABATA Quick er 30 minutters effektiv stationstræning
Husk gode træningssko, vand og et håndklæde.

TRX Funktionel
TRX Funktionel er et hold hvor vi vil træne styrke, mobilitet, balance, core og cardio på samme tid. TRX Funktionel er for alle der ønsker at komme i bedre form: Unge som gamle, trænede som ikke trænede.
Med TRX suspension training er det nemt at regulere på belastningen ved hjælp af egen kropsvægt. Største delen af alt arbejde med TRXen er helkrops arbejde.
Ind i mellem TRX øvelserne vil der også indgå andre øvelse som supplement.

Husk gode indendørssko, rigeligt med væske og et håndklæde.

Yoga
Yoga er et 5000 år gammelt træningssystem for krop og sind. Det er hverken religiøst eller mystisk, men handler dybest set om at være til stede i nuet. Yoga er styrkende og smidiggørende samt kan afhjælpe gammel stivhed og ømhed i kroppen. Skavanker som dårlig ryg, spændingshovedpine, fordøjelses- og søvnproblemer forebygges og afhjælpes ved regelmæssig praksis. Der findes en række forskellige yoga-typer. Hvilken type yoga, der praktiseres på de forskellige timer, er op til den enkelte instruktør. Kom ned i Fitness Fokus og oplev vores dygtige yoga instruktører. Namaste

Vi har måtter, tæpper og yoga-blokke, men du er også velkommen til at medbringe dit eget

ZUMBA
ZUMBA og ZUMBA Mix er danse timer er livlige holdtimer som gør dig “glad i låget” og får smilet frem. Du får samtidig trænet din kondition samt ben og core, uden det føles som træning. Timen bygges op omkring glade latinamerikanske danse, men der indgår også hits du kender.
Timen er for alle, og essensen i timen er glæde, dans og vitalitet/træning/puls

Så kridt dine dansesko og husk rigeligt med væske og et håndklæde.

Bliv medlem

FitnessFokus Kalundborg
Sct Jørgensbjerg 41, 4400 Kalundborg

Åbningstider:
05:30-24:00Mandag
05:30-24:00Tirsdag
05:30-24:00Onsdag
05:30-24:00Torsdag
05:30-24:00Fredag
05:30-24:00Lørdag
05:30-24:00Søndag

Bemandede åbningstider:
10:00-20:00Mandag
10:00-20:00Tirsdag
10:00-20:00Onsdag
10:00-20:00Torsdag
10:00-18:00Fredag
09:00-13:00Lørdag
09:00-13:00Søndag
Følg os på:
FitnessF facebook FitnessF instagram
Fitness Fokus / CVR: 36431660 / kalundborg@fitnessf.dk

Siden er udarbejdet af adresult.dk